Specialist in dak bedekken

Bent u op zoek naar een specialist in dak bedekken? Heeft u lekkage of is uw dak toe aan vervanging? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen u helpen met het vervangen of onderhouden van uw huidige dakbedekking en zullen u daarbij adviseren en ontzorgen, zodat uw dak weer jaren lang mee kan.

Probleem daklekkage oplossen

Een lekkage aan een plat dak of aan een dak met dakpannen wordt vaak opgemerkt als er in huis vochtplekken aan het plafond ontstaan. Wacht niet te lang, want vaak is de lekkage al veel eerder ontstaan en is het nu pas zichtbaar. Wij gaan voor u op zoek naar de oorzaak van de daklekkage en zullen het probleem voor u oplossen. Uiteraard ontvangt u van ons eerst een offerte op maat, om verrassingen achteraf te voorkomen.

Het dak isoleren verhoogt isolatiewaarde

Goede isolatie is van groot belang nu de temperaturen in Nederland steeds extremer worden. Dak & Bouw Techniek Nederland kan bij het plaatsen van een nieuw dak of bij renovatie, uw dak voorzien van isolatie. Een goede dakisolatie verhoogt de isolatiewaarde van uw woning en zorgt ervoor dat de warmte beter binnenblijft. Maar dakisolatie houdt de bovendien de kou tegen. Dit bespaart u uiteindelijk stookkosten en bovendien is het door dakisolatie een stuk aangenamer in huis.

Vervangen van oude platte daken

Dak & Bouw Techniek Nederland is het adres voor het vervangen van oude platte daken. Wij kunnen u adviseren in bitumen, EPDM, PVC, kunststof of zelfs een groen dak. Deze groene daken worden steeds meer aangebracht. Er zijn veel voordelen aan het vervangen van uw dak voor een groen dak. Denk daarbij aan een verlenging van de levensduur van uw dak, vermindering van omgevingsgeluiden en het verlagen van de omgevingstemperatuur. Bovendien zorgt een sedum dak voor absorbtie van regenwater, het zorgt tevens voor een schonere lucht en het verhoogt de biodiversiteit.

Nieuwe of renovatie hellend dak

Voor alle werkzaamheden, zowel het plaatsen van nieuwe hellende daken als renovatie van hellende daken staat Dak & Bouw Techniek Nederland voor u klaar. Neem contact met ons op als u uw pannendak wilt laten vervangen. Ook hellende daken zoals een leidak, golfplaten of dakplaten worden door ons geplaatst. Niet alleen de dakbedekking zelf, maar natuurlijk het totaalplaatje wordt door ons verzorgd. Van shingels, dakramen, lichtkoepels en lichtstraten aan toe. Tot de dakgoten, kunststof of van zink.

Voor alle werkzaamheden op en rond uw dak bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag snel een offerte aan

" Kwaliteit verzekert! "

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem contact op via

06-20686643 of info@dakenbouwbedrijf.nl

Contact opnemen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een afspraak aan om een offerte te laten maken door Dak & Bouw Techniek Nederland B.V.

Offerte aanvragen