Onderhoud & Reparatie aan onroerend goed

De volgende onderhoudswerkzaamheden behoren tot onze kernactiviteiten: reparaties, lekkages en het vervangen van hang- en sluitwerk. Dit zijn met name de kleine klussen waar u zelf niet aan toekomt of zelf niet kunt oplossen. Maar het zijn ook werkzaamheden waar tegenwoordig veel bouwbedrijven niet meer voor gevraagd kunnen worden. Wij doen dat dus wél!

Bij het onderhoud van uw onroerend goed hoort het schoonmaken van dakgoten, losse of niet-werkende deurkrukken en het repareren van sloten. Onroerend goed onderhoud is enorm belangrijk, omdat dat juist reparatie of vervanging kan voorkomen. Door slecht of te laat onderhoud van onroerend goed moeten wij bijvoorbeeld regelmatig komen opdraven om dak- en raamkozijnen te repareren of zelfs te vervangen.

Maar verbetering aan wooncomfort en verfraaiing van de woning komt tegenwoordig ook veel voor. U moet hierbij denken aan het vervangen van glas voor isolatieglas, het isoleren van uw woning en reparaties aan stenen of houten gevels. Vraag ons eens naar de mogelijkheden. Wij staan graag voor u klaar!

Dit wordt ook verstaan onder vastgoed onderhoud

Wij verzorgen onderhoud aan vastgoed. Onder vastgoed onderhoud wordt ook verstaan: gevelreiniging en bescherming, kitwerk en vochtbestrijding. Dit doen wij om de levensduur van uw woning te verlengen, zodat het object zo lang mogelijk gebruikt kan worden voor wonen en werken.

Renovatie van een woning

Bij renovatie van een woning of kantoor gaat het om het (gedeeltelijk) vernieuwen en dus verbeteren van uw pand. Wilt u van uw huidige woning uw droomhuis maken? Wilt u uw woning isoleren? Alle renovatiewerkzaamheden kunt u door Dak & Bouw Techniek Nederland laten uitvoeren. Wij adviseren u graag bij het maken van renovatieplannen. Wat zijn de mogelijkheden voor uw woning? Wat is het beschikbare budget? Vragen waar wij u mee kunnen helpen.

Onderhoud aan uw schoorsteen

Uw schoorsteen onderhouden? Denk hierbij aan het opnieuw voegen, de bovenplaat vernieuwen of de schoorsteen impregneren. Ook het vervangen van flexibele of dubbelwandige kanalen behoren tot onze werkzaamheden. Het voorkomen van lekkages doet u door regelmatig uw schoorsteen te laten onderhouden en het lood te vernieuwen. Voor alle werkzaamheden aan uw schoorsteen bent u bij Dak & Bouw Techniek Nederland aan het juiste adres.

Contact

" Kwaliteit verzekert! "

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem contact op via

06-20686643 of info@dakenbouwbedrijf.nl

Contact opnemen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een afspraak aan om een offerte te laten maken door Dak & Bouw Techniek Nederland B.V.

Offerte aanvragen