Overige bouw- en verbouw werkzaamheden

Zonnepanelen

Wilt u bijvoorbeeld uw dak vernieuwen? Denk er dan ook aan dat het geschikt moet zijn voor zonnepanelen, indien u dat in de toekomst van plan bent aan te schaffen. Ook voor het plaatsen van zonnepanelen is Dak & Bouw Techniek Nederland ook het juiste adres.

Wij kunnen u helpen met het vervangen van uw huidige dakbedekking en zullen u daarbij adviseren en ontzorgen zodat uw dak weer jaren mee kan. Daarnaast is het plaatsen van zonnepanelen op uw vervangen dak, nieuwe dak of bestaande dak een prima klus voor ons! Door het plaatsen van zonnepanelen gaat u uiteindelijk besparen op uw energiekosten. U heeft een eigen 100% groene energiebron en u draagt bij aan een duurzame wereld.

Voor het plaatsen van zonnepanelen komen we bij u aan voor een advies en een vrijblijvende offerte. Wij bekijken waar u de zonnepanelen kunt laten plaatsen en hoeveel panelen u kunt plaatsen.

Schilderwerk en het leggen van vloeren

Bij al deze verbouwplannen hoort uiteindelijk ook de afwerking. Daarbij moet u denken aan het afwerken van de geïsoleerde plafonds. Het schilderwerk, zowel binnen als buiten, en het leggen van vloeren hoort bij onze werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren. Wij leggen parketvloeren, laminaat, tapijt, houten vloerdelen, pvc en vinyl vloeren.

Voor zowel grote als kleine verbouwingen kunt u ons benaderen.  Wij staan voor kwaliteit waarbij er goed geluisterd wordt naar de opdrachtgever. Een heldere communicatie en korte lijnen is waar wij voor staan. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen in beeld te krijgen waarna wij een passende offerte voor u kunnen maken.

 

Vraag snel een offerte aan

" Kwaliteit verzekert! "

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem contact op via

06-20686643 of info@dakenbouwbedrijf.nl

Contact opnemen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een afspraak aan om een offerte te laten maken door Dak & Bouw Techniek Nederland B.V.

Offerte aanvragen