Wij zijn verbouw specialist

Dak & Bouw Techniek Nederland kan u helpen bij alle (ver)bouwwerkzaamheden voor uw huis, schuur, garage, uitbouw of kantoor. Wij staan voor u klaar bij alle aan- en verbouw plannen van een nieuwe dakkapel, serre tot aan een nieuwe badkamer. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om uw ideeën werkelijkheid te laten worden.

Timmerwerk binnen in huis, kantoor of bedrijfspand

Heeft u verbouwplannen voor in het huis, kantoor of bedrijfspand? Is er een verbouwing nodig voor het thuiswerken? Het maken van opbergruimte, inloopkasten en verlaagde plafonds zijn voor ons dagelijkse werkzaamheden. Welk timmerwerk er ook bij uw idee hoort, wij adviseren u hier graag bij en voeren het graag voor u uit.

Isoleren van woningen

Isoleren van uw woning kan op verschillende manieren. Dit kan gelijk bij nieuwbouw, aanbouw of bij een verbouwing. Ook kunt u ervoor kiezen om te isoleren op het moment dat u wilt besparen op uw energiekosten. De woning kan worden voorzien van spouwisolatie, maar bij een enkel steen muur kunnen we de wand ook voor u aan de binnenkant isoleren. Dit verhoogt de isolatiewaarde en bovendien het woongenot. Wij informeren u graag.

Afwerking zoals vloeren en schilderwerk

Bij al deze verbouwplannen hoort uiteindelijk ook de afwerking. Daarbij kunt u denken aan het afwerken van de geïsoleerde plafonds. Het schilderwerk, voor zowel binnen als buiten en het leggen van vloeren behoort tot de mogelijkheden. Wij leggen parketvloeren, laminaat, tapijt, houten vloerdelen, pvc en vinyl vloeren.

Voor zowel grote als kleine verbouwingen kunt u bij ons terecht. Wij staan voor kwaliteit waarbij er goed geluisterd wordt naar de opdrachtgever. Een heldere communicatie en korte lijnen is waar wij voor staan. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen in beeld te krijgen waarna wij een passende offerte voor u kunnen maken.

Wij verzorgen ook het buiten timmerwerk

Naast de grote verbouwingen zoals aanbouw, dakopbouw of dakkapellen zetten wij ook uw overkapping of schuur voor u in uw tuin. Buitenom uw huis bekleden wij de gevel met gevelplaten of rabatdelen. En bovendien vervangen wij boeidelen en kunnen wij dakkapellen voorzien van nieuwe bekleding. Een afspraak maken voor een offerte of een vrijblijvend advies is het begin van het opknappen en verfraaien van het aangezicht van uw woning, bedrijfspand of kantoor.

Vraag snel een offerte aan

" Kwaliteit verzekert! "

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem contact op via

06-20686643 of info@dakenbouwbedrijf.nl

Contact opnemen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een afspraak aan om een offerte te laten maken door Dak & Bouw Techniek Nederland B.V.

Offerte aanvragen